+36-37-311-870, +36-30-9385-479 info@szabougyved.com 3200 Gyöngyös, Bugát Pál tér 1/2.

Magunkról

2

iroda

Ügyvédi Társulásunk székhelyén az ügyfelek igényeit teljes mértékben kielégítő három irodával várja jelenlegi és jövőbeni ügyfeleit és partnereit Gyöngyös belvárosának szívében.

3

évtizedes tapasztalat

Ügyvédi Társulásunk három évtizedes ügyvédi tapasztalatával, tagjainak megalapozott szakmai hírnevével, jól képzett, dinamikus és két generációt felvonultató ügyvédeivel széleskörű konzultációs és együttműködési lehetőséggel áll jelenlegi és új ügyfelei rendelkezésére.

 

Társulásunk irodái a legmodernebb számítógépes és és irodatechnikai eszközökkel vannak felszerelve.

Mindkét titkárnőnk nagy gyakorlattal rendelkező, szakképzett, a szükséges jogi ismereteket elsajátító és önállóan is alkalmazni tudó munkatársunk.

Társulásunk online hozzáféréssel rendelkezik a földhivatali ingatlan-nyilvántartást tartalmazó TAKARNET rendszerhez, melynek segítségével szerződéskötéskor naprakész információkat biztosítunk ügyfeleink részére az ország bármely területén található ingatlanokról.

Céges ügyfeleink jogi biztonsága érdekében üzleti partnereik cégadatait a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat online adatbázisain keresztül követjük nyomon, ügyfeleink által igényelt hiteles cégkivonatokat beszerezzük.

Ügyfeleink pénzköveteléseit a MOKK gyors és hatékony elektronikus fizetési meghagyás rendszerén keresztül érvényesítjük és szükség estén ugyanezen keresztül kezdeményezzük a végrehajtást is.

Társulásunk az elektronikus cégeljáráshoz szükséges valamennyi feltétellel rendelkezik, így szerződésminta alkalmazása esetén az aláírást követően ügyfeleink 1-2 napon belül bejegyzett céggel rendelkeznek.

Társulásunk szoros együttműködést alakított ki ingatlanközvetítő, könyvvizsgáló, közjegyző, felszámoló, könyvelő és végrehajtói irodákkal és a legkülönbözőbb területen jártas igazságügyi szakértőkkel, így komplex tanácsadói tevékenységünk e területeket is érinti.