+36-37-311-870, +36-30-9385-479 info@szabougyved.com 3200 Gyöngyös, Bugát Pál tér 1/2.

Díjszabás és referenciáink

Díjszabás

Az ügyvédi munkadíj szabad megállapodás tárgya. A munkadíj mértéke többek között függ az ügy természetétől, bonyolultságától, a résztvevők számától és számtalan egyéb körülménytől.

Az ügyvédi munkadíj megállapításával kapcsolatos ügyfélpolitikánk alapvetően az, hogy az ügyvédi munkadíj igazodjon a megbízási szerződés tárgyi értékéhez, az igényelt szakmai felkészültséghez, az irodánk által nyújtott szolgáltatások színvonalához, és az ügy időigényességéhez.

Az Ügyvédi Társulás ügyfeleit előzetesen, részletesen és teljes körűen tájékoztatjuk az ügy ellátásáért igényelt ügyvédi munkadíj pontos összegéről.
Az ügyvédi munkadíj előre fizetendő, azonban az ügyfél és az ügy egyedi körülményeire tekintettel utólagos díjfizetés, részletfizetés is kiköthető.

Az ügyvédi munkadíj az ügy természetétől függően eseti megbízás esetén lehet fix díjas (pl.: cégügyekben), százalékban meghatározott (pl.: ingatlan ügyekben), óradíjas (pl.: peres képviselet esetén), egyedi díjas (pl.: büntető ügyekben)
Gazdálkodó szervezetek esetében az eseti megbízások díjainál jóval kedvezőbb, a megbízó tevékenységének volumenétől, a megbízó által igényelt ügyintézés időtartamától függő, egyedileg kialakított havi átalánydíjas megállapodás megkötését javasoljuk.

Az iroda díjszabása oldalunkon a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001 (IX.3.) számú állásfoglalása alapján tételesen nem tehető közzé.

Erre tekintettel felvilágosítást díjainkról személyes konzultáció keretében tudunk adni.

Szabó Ügyvédi Társulás - árak
Szabó Ügyvédi Társulás

Referenciáink

Az Ügyvédi Társulás ügyfelei az oldalon a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001 (IX. 3.) számú állásfoglalása alapján nem tehetők közzé.